Seuran esittely

Yleistä

Riihimäen Frisbeegolf ry on perustettu 12.6.2012 kolmen paikallisen harrastajan toimesta. Seura liittyi heti perustamisvuotena Suomen frisbeegolfliiton jäsenseuraksi. Olemme perustamisesta lähtien pyrkineet määrätietoisesti kehittämään ja edistämään Riihimäen frisbeegolf harjoittelu- sekä harrastusmahdollisuuksia. Seuratoimintaa pyöritetään rennosti mutta reilusti frisbee spiritin mukaisesti.

Jäsenistö

Olemme vajaa satajäseninen rento porukka fribaajia pääosin Riihimäeltä. Seuraan kuuluu niin kilpapelaajia kuin vähemmän totisesti lajia harrastavia jäseniä. Tällä hetkellä seuran jäsenistöstä valtaosa on aikuisia miehiä. Seuraan kuuluu myös alati kasvava joukko naisia, tyttöjä ja poikia. Jäsenistömme ikäjakauma on tarhaikäisestä senioriin.

Harjoittelu

Seurasta löytyy kaksi frisbeegolfohjaajaa jotka järjestävät ohjattua perustekniikkavalmennusta seuran jäsenille. Riihimäellä on lajille hyvät harjoittelumahdollisuudet. Riuttan ulkoilualueelta löytyy 18-väyläinen kilpatason rata, Riutta DiscGolfPark, joka soveltuu edistyneemmille pelaajille ja keskustan läheisyydessä on lyhyt puistorata, Palomiehen Puisto DGP, joka palvelee paremmin aloittelevia pelaajia. Talvisin seuran jäsenillä on myös mahdollisuus käydä hiomassa tekniikkaa paikallisen koulun liikuntasalissa.

Kilpailutoiminta

Järjestämme aktiivisesti kilpailutoimintaa Riihimäellä. Pelikaudella ohjelmaan kuuluu kaikille avoimet viikkokisat Riutta DiscGolfParkissa. Vuosittain järjestämme muutamia Suomen frisbeegolfliiton alaisia kilpailuja sekä satunnaisesti ohjelmaan kuuluu myös muitakin kilpailuja. Lisäksi seuran jäsenille järjestetään vuosittain seuranmestaruuskilpailut.

Lajiesittelyt

Järjestämme lähialueen yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille intro- ja peruskursseja Riutta DiscGolfParkissa. Frisbeegolf on loistava tapa viettää mukavasti aikaa ulkona kevyesti liikkuen ja uuteen lajiin tutustuen.