Liity seuraan

Riihimäen Frisbeegolf ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen.

Jäsenyyttä hakeva henkilö sitoutuu hakemuksessaan samalla noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja myös niiden yhdistysten sääntöjä, joiden jäsenenä Riihimäen Frisbeegolf ry on. Lisäksi hakija sitoutuu maksamaan yhdistykselle vuosittaisen jäsenmaksun.

Jäsenmaksu kaudelle 2022

Seuran jäsenmaksukausi on kalenterivuosi.

Mikäli olet jo jonkin toisen frisbeegolfseuran jäsen, ei Riihimäen Frisbeegolf ry:n jäsenyyden hankinnalle ole mitään estettä. Voit olla niin monen seuran jäsen kuin haluat. Lisenssiä hankkiessa täytyy vain valita kotiseura, jota edustat kisoissa.

Jos sinä tai yhteisösi haluat tukea seuraa taloudellisesti, voit liittyä kannatusjäseneksi vähintään 50 euron suuruisella summalla. Kannatusjäseneksi liittyessä ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan sähköpostitse.

Jäsenyyden ja lisenssin maksamisesta liikuntaedulla on lisätietoa sivun alaosassa.

Liittyminen ja maksu

Seuraan liittyminen ja jäsenyyden maksaminen tapahtuu Suomisport ‐järjestelmän kautta. Kun olet kerran liittynyt seuraan, jatkossa sinun tarvitsee vain hoitaa vuosittain jäsenmaksu eikä jäsenyyttä tarvitse hakea uudestaan.

SuomiSportiin kirjautumiseen et tarvitse erillisiä tunnuksia, vaan kirjautuminen tapahtuu oman sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron avulla. Liittymisen yhteydessä järjestelmä pyytää sinua kirjautumaan tai luomaan profiilin SuomiSportiin. Sen jälkeen pääset liittymään.

Käytä alla olevia linkkejä jäsenyyden hakemiseen.
Aikuisjäseneksi hakeminen:
AIKUISJÄSENET 
Juniorijäseneksi hakeminen:
JUNIORIJÄSENET 

Juniorijäsen on, jos täyttää vuonna 2022 korkeintaan 18 vuotta. Juniorijäsenen täytyy jäsenyyttä hakiessa hoitaa asia huoltajan kanssa.

Mikäli jäsenyyttäsi ei hyväksytä muutaman päivän sisällä hakemisestasi, ole yhteydessä seuraan. Järjestelmä ei ilmoita erikseen jäsenhakemuksista. Kiireellisissä tapauksissa ole heti yhteydessä.

Kun jäsenyytesi on hyväksytty, voit maksaa jäsenyyden ja saat halutessasi hankittua myös SFL kilpailulisenssin ja Sporttiturva vakuutuksen.

Kun olet uutena jäsenenä maksanut seurajäsenyytesi Suomisportin kautta, ota sähköpostitse yhteyttä seuran jäsenvastaavaan. Jäsenvastaavalta saat tietoa seuran sosiaalisen median ryhmistä.

Jäsenyyden ja lisenssin maksaminen liikuntaedulla

Jos sinulla on käytössä työnantajalta saatua liikuntaetuutta, voit käyttää sitä jäsenyyden sekä lisenssin hankinnassa. Seura on tehnyt sopimuksen näiden palveluntarjoajien kanssa:

Osto hoituu niin, että omassa palvelussasi etsit Riihimäen Frisbeegolf ry:n ja maksat tarvittavan summan. Sen jälkeen sinun täytyy olla seuraan yhteydessä ostostasi, jotta voimme hoitaa oston SuomiSportissa. Viesti laitetaan osoitteeseen sihteeri@rfg.fi ja siihen täytyy sisällyttää oma SuomiSportin sportti-ID, tieto millä järjestelmällä on maksettu ja minkä verran sekä yhteystiedot mahdollisten kysymysten esittämisen helpottamiseksi.

Liikuntaedulla maksettaessa mukaan tulee palveluntarjoajalle menevä provisio, minkä vuoksi hinta on suurempi kuin suoraan SuomiSportissa maksettaessa. Lisäksi seura ottaa hieman vaivanpalkkaa jäsenyyden hankintaan liittyvästä työstä. Liikuntaedulla maksettaessa hinnat ovat seuraavat: