Uusi kausi – uudet sivut – uudet jäsenyydet

8. helmikuuta 2022 kello 16.00

Frisbeegolfkausi 2022 on pian alkamassa rapakon takana ja täälläkin valo alkaa selkeämmin lisääntyä, joten kyllä kevät jossain vaiheessa vääjäämättä tulee. Samalla alkaa olla aika uusia seuran jäsenyys tai liittyä seuraan ihan uutena jäsenenä.

RFG on avannut uusitut nettisivut osoitteessa rfg.fi ja nyt ne toimivat mukavasti myös mobiilina. Sivut on pidetty tarkoituksella yksinkertaisina ja tukeuduttu monessa kohtaa muulta saatavilla olevaan ylläpidettyyn tietoon. Kiitokset kuuluvat pitkälti Suomen frisbeegolfliitolle.

Näiltä sivuilta löydät uudet ohjeet seuraan liittymisestä. Tämä vuonnahan jokainen joutuu liittymään seuraan uudestaan, vaikka olisi ollut jo pitkään seuran jäsen. Taustalla ovat SuomiSportin uudistukset. Onneksi kerta riittää ja ensi vuonna ei enää tarvitse liittyä erikseen.

Jos et ole jo seurassa, paina Liity seuraan -nappia ja edelleen valitse linkki aikuisen tai juniorin jäsenyydestä. Tämän jälkeen sinut ohjataan SuomiSportiin, jossa voit kirjautumisen tai rekisteröitymisen jälkeen hakea seuran jäsenyyttä. Seuran edustajan hyväksyttyä jäsenyytesi voit maksaa jäsenmaksun ja halutessasi myös lisenssin sekä vakuutuksen. Tarkemmat ohjeet löytyvät ko. sivulta ja siellä olevista linkeistä.

Tervetuloa mukaan ja tehdään tästäkin kaudesta hieno frisbeegolfkausi!

Antti Taronen