Kisakausi saatu käyntiin

Menneenä viikonloppuna saatiin Riuttan kisakausi käyntiin mitä hienoimmassa kesäsäässä.

Lauantaina pelattiin ReTeen kanssa yhteistyössä järjestetty, Suomen frisbeegolfliiton alainen Tervakoski-Riihimäki Flex Start kilpailu. Kisassa pelaajat pelasivat Tervakosken ja Riihimäen kilparadat haluamassaan järjestyksessä annetun aikaikkunan puitteissa. Tällä kertaa kisaan ei nähty mitään ryntäystä, mutta onneksi saatiin kuitenkin kunnon kilpailu aikaiseksi pelaajien kesken. Kilpailun tulokset ja ratingit löytyvät PDGA:n sivuilta.

 

Sunnuntaina Riuttassa oli vuorossa kauden ensimmäiset Prisma Riihimäki -viikkokisat. Viikkokisakauden avaukseen osallistui mukavasti väkeä. Miesten sarjaan osallistui 36 pelaaja ja naisten sarjaan 4 pelaajaa. Tulokset löytyvät tuttuun tapaan Metrixistä.

Ensi sunnuntaina ei valitettavasti päästä pelaamaan viikkokisoja Riuttassa järjestettävien jousiammuntakisojen takia. Seuraavat Prisma Riihimäki -viikkokisat pelataan vasta kahden viikon päästä 27.5 sunnuntaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.