Intersport Riihimäki -viikkokisat, parigolf


Tapahtuman tiedot


Riihimäen Frisbeegolf ry järjestää yhteistyössä Intersport Riihimäen kanssa parikisat Riutassa sunnuntaina 29.9.2013. Pelimuotona ”Best Shot” ja pelaajat saavat itse valita parinsa. Pelaajat joilla ei ole paria voivat silti tulla kisakeskukselle. Arvotaan näiden kesken parit paikan päällä. Maksimiosallistujamäärä 48 pelaajaa/24 paria.

Kisakeskus
Kisakeskuksena toimii grillikatos, joka sijaitsee 11. ja 12. väylän välissä. Autot kannattaa jättää ylemmälle parkkipaikalle.

Ilmoittautuminen
Parien tulee ilmoittautua paikan päällä klo 13.30 – 13.45. Pelaajat täyttää kisakeskuksesta saatuun tyhjään tuloskorttiin nimensä sekä päivämäärän ja palauttaa osallistumismaksun kanssa sen TD:lle.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu 3€ / pelaaja (RFG:n jäsenet 2€ jäsenkorttia näyttämällä). Varatkaa mielellään tasaraha mukaan.

Pelaajakokous
Pelaajakokous pidetään klo 13.45, käydään läpi kisaan liittyvät asiat.

Kisan kulku
Kisa starttaa klo 14. Tätä ennen on parit jaettu ryhmiin ja lähetetty sovituille lähtöväylille. Pelataan 2 kierrosta ja kierrosten välissä kokoonnutaan kisakeskukseen ryhmien jakoon seuraavalle kierrokselle. Toisen kierroksen jälkeen tarkistetaan tuloskortit ja julistetaan voittajat.

Palkinnot
Intersport Riihimäki tukee kisoja kiekkolahjakorteilla ja voittajaparin molemmat pelaajat palkitaan näillä. Palkinnot jaetaan paikan päällä kisan jälkeen.

Holaripotti
Jokaisen pelaajan viikkokisojen osallistumismaksusta siirtyy automaattisesti 1€ holaripottiin. Jos joku onnekas heittää holarin kisojen aikana, saa hän 80% holaripotista ja 20% jää holaripottiin pohjille. Holaripotti kertyy aina aiemmista kisamaksuista ja se on valmiiksi laskettu ennen seuraavia viikkokisoja. Holarin heittäjälle maksu suoritetaan käteisenä paikan päällä.

Tervetuloa kisailemaan!

 

Palkinnot tarjoaa:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.