Intersport Riihimäki -viikkokisat


Tapahtuman tiedot


Riihimäen Frisbeegolf ry järjestää yhteistyössä Intersport Riihimäen kanssa viikkokisat Riutassa.

Kisakeskus
Kisakeskuksena toimii grillikatos, joka sijaitsee 11. ja 12. väylän välissä. Autot kannattaa jättää ylemmälle parkkipaikalle.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen paikan päällä klo 13.30 – 13.45. Pelaaja täyttää kisakeskuksesta saatuun tyhjään tuloskorttiin nimensä sekä päivämäärän ja palauttaa osallistumismaksun kanssa sen TD:lle.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu viikkokisoihin 3€ (RFG:n jäsenet 2€ jäsenkorttia näyttämällä). Varatkaa mielellään tasaraha mukaan.

Pelaajakokous
Pelaajakokous pidetään klo 13.45, käydään läpi kisaan liittyvät asiat.

Kisan kulku
Kisa starttaa klo 14. Tätä ennen on pelaajat jaettu ryhmiin ja lähetetty sovituille lähtöväylille. Pelataan 2 kierrosta ja kierrosten välissä kokoonnutaan kisakeskukseen ryhmien jakoon seuraavalle kierrokselle. Toisen kierroksen jälkeen tarkistetaan tuloskortit ja julistetaan voittajat.

Palkinnot
Intersport Riihimäki tukee viikkokisoja kiekkolahjakorteilla ja näitä on palkintoina joka viikkokisoissa raakatuloksen sekä tasoitetun voittajalle. Palkinnot jaetaan paikan päällä kisan jälkeen.

Holaripotti
Jokaisen pelaajan viikkokisojen osallistumismaksusta siirtyy automaattisesti 1€ holaripottiin. Jos joku onnekas heittää holarin viikkokisojen aikana, saa hän 80% holaripotista ja 20% jää holaripottiin pohjille. Holaripotti kertyy aina aiemmista kisamaksuista ja se on valmiiksi laskettu ennen seuraavia viikkokisoja. Holarin heittäjälle maksu suoritetaan käteisenä paikan päällä.

Tervetuloa kisailemaan!
Taitotasosta riippumatta kaikki ovat tervetulleita viikkokisoihin pelaamaan. Hommahan ei ole mitään veren maku suussa touhua vaan rentoa peliä hyvässä seurassa ja uusiin kasvoihin tutustumista.

 

Palkinnot tarjoaa:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.