Liity seuraan

Riihimäen Frisbeegolf ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen.

Jäsenyyttä hakeva henkilö sitoutuu hakemuksessaan samalla noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja myös niiden yhdistysten sääntöjä joiden jäsenenä Riihimäen Frisbeegolf ry on. Lisäksi hakija sitoutuu maksamaan yhdistykselle vuosittaisen jäsenmaksun.

Jäsenmaksu kaudelle 2021:

Seuran jäsenmaksukausi on kalenterivuosi.

 • ei erillistä liittymismaksua
 • juniorit 12 € / kausi (kuluvana vuonna 18 täyttävät ja sitä nuoremmat)
 • aikuiset 22 € / kausi
 • hinnat sisältävät seurajäsenyyden, jäsenyyden Suomen frisbeegolfliittoon sekä käsittelykulut

Mikäli olet jo jonkin toisen frisbeegolfseuran jäsen, ei Riihimäen Frisbeegolf ry:n jäsenyyden hankinnalle ole mitään estettä. Voit olla niin monen seuran jäsen kuin haluat. Lisenssiä hankkiessa täytyy vain valita kotiseura jota edustat kisoissa.

Jos sinä tai yhteisösi haluat tukea seuraa taloudellisesti, voit liittyä kannatusjäseneksi vähintään 50 euron suuruisella summalla. Kannatusjäseneksi liittyessä ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan sähköpostitse.

Jäsenyyden ja lisenssin maksamisesta liikuntaedulla on lisätietoa sivun alaosassa.

Jäsenedut

Seuran jäsenyys kannattaa ehdottomasti! Jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin. Tutustu jäsenetuihin tästä.

Liittyminen ja maksu

Seuraan liittyminen ja jäsenyyden maksaminen tapahtuu Suomisport järjestelmän kautta. Suomisportiin kirjautumiseen et tarvitse erillisiä tunnuksia, vaan kirjautuminen tapahtuu oman sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron avulla. Kirjautumaan pääset osoitteessa http://www.suomisport.fi

Kun olet saanut luotua itsellesi käyttäjäprofiilin Suomisporttiin, valitse sivun ylälaidasta kohta ”ostamaan” jonka jälkeen valitse ”jäsenyyden”. Tämän jälkeen etsi ja valitse Riihimäen Frisbeegolf ry ja pääset liittymään seuraan tai uusimaan jäsenyytesi.

Kun olet maksanut seurajäsenyytesi Suomisportin kautta, ota sähköpostitse yhteyttä seuran jäsenvastaavan. Jäsenvastaavan kanssa saat sovittua jäsenpaketin toimituksesta sekä tietoa seuran sosiaalisen median ryhmistä.

Kilpailulisenssi ja vakuutus

Suomisportin kautta saat halutessasi hankittua myös SFL kilpailulisenssin ja Sporttiturva vakuutuksen.

Jäsenyyden ja lisenssin maksaminen liikuntaedulla

Jos sinulla on käytössä työnantajalta saatua liikuntaetuutta, voit käyttää sitä jäsenyyden sekä lisenssin hankinnassa. Seura on tehnyt sopimuksen näide palveluntarjoajien kanssa:

 • Smartum
 • ePassi
 • Edenred
 • Eazybreak

Osto hoituu niin, että omassa palvelussasi etsit Riihimäen Frisbeegolf ry:n ja maksat tarvittavan summan. Sen jälkeen sinun täytyy olla seuraan yhteydessä ostostasi, jotta voimme hoitaa oston SuomiSportissa. Viesti laitetaan osoitteeseen sihteeri@rfg.fi ja siihen täytyy sisällyttää oma SuomiSportin sportti-ID, tieto millä järjestelmällä on maksettu ja minkä verran sekä yhteystiedot mahdollisten kysymysten esittämisen helpottamiseksi.

Liikuntaedulla maksettaessa mukaan tulee palveluntarjoajalle menevä provisio, minkä vuoksi hinta on suurempi kuin suoraan SuomiSportissa maksettaessa. Lisäksi seura ottaa hieman vaivanpalkkaa jäsenyyden hankintaan liittyvästä työstä. Liikuntaedulla maksettaessa hinnat ovat seuraavat:

 • Jäsenyys 27 e.
 • Lisenssi 68 e.
 • Jäsenyys ja lisenssi 95 e.