Liity seuraan

Riihimäen Frisbeegolf ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenyyttä hakeva henkilö sitoutuu hakemuksessaan samalla noudattamaan yhdistyksen sääntöjä ja myös niiden yhdistysten sääntöjä joiden jäsenenä Riihimäen Frisbeegolf ry on. Lisäksi hakija sitoutuu maksamaan yhdistykselle vuosittaisen jäsenmaksun.

Jäsenmaksu kaudelle 2018:

Seuran jäsenmaksukausi on kalenterivuosi.

  • ei erillistä liittymismaksua
  • juniorit 10€ / kausi (kuluvana vuonna 18 täyttävät ja sitä nuoremmat)
  • aikuiset 20€ / kausi
  • hinnat sisältävät seurajäsenyyden, jäsenyyden Suomen frisbeegolfliittoon sekä käsittelykulut

Mikäli olet jo jonkin toisen frisbeegolfseuran jäsen, ei Riihimäen Frisbeegolf ry:n jäsenyyden hankinnalle ole mitään estettä. Voit olla niin monen seuran jäsen kuin haluat. Lisenssiä hankkiessa täytyy vain valita kotiseura jota edustat kisoissa.

Jos sinä tai yhteisösi haluat tukea seuraa taloudellisesti, voit liittyä kannatusjäseneksi vähintään 50 euron suuruisella summalla. Kannatusjäseneksi liittyessä ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan sähköpostitse.

jäsenedut

Seuran jäsenyys kannattaa ehdottomasti! Jäsenenä olet oikeutettu useisiin rahanarvoisiin etuihin. Tutustu jäsenetuihin tästä.

Liittyminen ja maksu

Seuraan liittyminen ja jäsenyyden maksaminen tapahtuu Suomisport järjestelmän kautta. Suomisportiin kirjautumiseen et tarvitse erillisiä tunnuksia, vaan kirjautuminen tapahtuu oman sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron avulla. Kirjautumaan pääset osoitteessa http://www.suomisport.fi

Kun olet saanut luotua itsellesi käyttäjäprofiilin Suomisporttiin, valitse kohta ”Liity jäseneksi seuraan”. Tämän jälkeen valitse sieltä oikea seura (Riihimäen Frisbeegolf ry) ja pääset liittymään seuraan tai uusimaan jäsenyytesi.

Suomen Frisbeegolfliittoon sivuilta löydät tarkemmat OHJEET & UKK-osion Suomisportin käyttäjille.

Suomisportin kautta saat halutessasi hankittua myös SFL kilpailulisenssin ja Sporttiturva vakuutuksen.

Kilpailulisenssi

Mikäli ostat SFL kilpailulisenssin, muista päivittää lisenssin oston jälkeen seuraavien järjestelmien tiedot: