Kisakausi alkaa Riuttassa

Tulevana viikonloppuna vippaillaan Riuttan kisakausi käyntiin!

LA 12.5 Tervakoski-Riihimäki Flex Start (rata suljettu ulkopuolisilta)

Lauantaina pelataan kauden ensimmäinen PDGA kisa Riuttassa. Riutta DGP toimii Flex Start kisan toisena ratana Tervakosken frisbeegolfradan lisäksi. Kilpailuun osallistuminen vaatii voimassa olevan SFL lisenssin. Kilpailun tarkemmat tiedot löytyvät Kisakoneesta ja Metrixistä.

HUOM! Riutta DGP ja Tervakosken frisbeegolfrata ovat suljettu kilpailun ajan ulkopuolisilta. Radoilla pelaaminen on sallittu vain kilpailuun osallistuvilla klo 9-19 välillä.

 

SU 13.5 Prisma Riihimäki -viikkokisat

Sunnuntaina alkaa jo perinteeksi muodostuneet, kaikille avoimet viikkokisat pyöriä Riuttassa. Viikkokisoihin osallistumiseen et tarvitse lisenssiä tai minkään seuran jäsenyyttä. Tarkemmat tiedot Prisma Riihimäki -viikkokisoista löydät tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.