Prisma Riihimäki -viikkokisakausi paketissa

Prisma Riihimäki -viikkokisakausi saatiin päätökseen viime sunnuntaina. Yksilökisat vetivät vaihtelevasti väkeä pitkin kautta mutta parikisat olivat tällä kaudella pelaajien suosiossa. Monet parikisat täyttyivätkin ennen ilmoittautumisen päättymistä ja kisoja päästiin pelaamaan täydellä radalla.

Kausi oli myös muutosten kausi. Tulosten kirjaaminen siirtyi paperisista tuloslapuista Metrixiin, joka saikin pääosin kiitosta pelaajilta. Toki sieltä pelaajien joukosta kuului myös satunnaisia soraääniä, mutta se kuuluu asiaan. Suurimpana tekijänä Metrixiin siirtymiseen vaikutti ennen kaikkea viikkokisavetäjien hommien helpottuminen ja nopeutuminen. Viikkokisojen vetäjiltäkin saimme positiivista palautetta Metrixistä, joten ensi kaudella jatkamme varmasti sen käyttöä tulosten kirjaamisessa.

Kesken viikkokisakauden väylälle 9 tuotiin vanhalle paikalle toinen kori, joka oli käytössä yksilökisoissa. Väylä 9 on aina ollut pullonkaula kisoissa. Väylän peluuttaminen lyhyempänä toimi melko hyvin ruuhkan purkuun. Lisäksi kauden loppumetreillä saatiin vielä väylän 10 heittopaikka suojattua seiväsaidalla. Sekin osaltaan vaikutti takametsän pelin sujuvuuteen, kun ysiltä avaavien ei enää tarvinnut odotella, että kympin tii on tyhjä.

Lopuksi ISOT kiitokset kisoja sponsoroineelle Prisma Riihimäelle! Kiitokset myös viikkokisojen vetäjille, Metrixvelho Arille, talkooväelle, sekä tietenkin kaikille kisoihin osallistuneille pelaajille. Hieno viikkiskausi, ensi vuonna jatketaan jossain välissä lumien sulettua.

Ps. Jos kisahommat Riuttassa vielä kiinnostaa, niin ReTee järjestää tulevana sunnuntaina ”Kovaa kohti pimeyttä kisan” -osakilpailun Riuttan kukkuloilla. Kisan infot löydät tästä ja ilmon tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.