Tuloksia: Prisma Riihimäki -viikkokisat

9.7 YKSILÖKISAT

22 miestä ja 4 naista osallistui viikkokisoihin perinteisestä suomalaisten lomakuukaudesta heinäkuusta huolimatta. Sää oli mitä parhain, kerrankin tuulta ei juuri tarvinnut ottaa huomioon heitoissa. Sadekuurotkaan eivät osuneet kohdalle.

Miehissä voiton vei Hermanni Heikurinen tuloksella 53 (-4). Naisissa voiton vei Saija Anttila tuloksella 67 (+10). Tasoitetun voitti Seppo Kuitunen täpärästi tuloksella -7, vain 0,2 pisteen marginaalilla Essi-Noora Jylänkiin.

Onnittelut voittajille!

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan Metrixissä.

 

16.7 PARIKISAT

Vuorossa oli parikisat ja paikalle saapuikin mukavat 27 paria kilpailemaan luokkavoitoista. Sää oli tällä kertaa mitä loistavin. Aurinko paistoi täydeltä terältä koko kisan ajan. Sekaparien voitosta mitteli tällä kertaa kolme paria ja luokkavoittoon ylsi Janna Jokinen & Antti Roivas tuloksella 54 (-3).

Avoimessa oli totuttuun tapaan reilummin pareja kisaamassa luokan voitosta. Voiton veivät tällä kertaa niminsä Pauli Kilpeläinen & Jeremias Hirvonen huikealla tuloksella 44 (-13). Samasta parista Pauli tööttäsi myös väylän neljä avauksen ykkösellä kippoon. Huikeeta!

Onnittelut voittajille ja onnittelut Paulille holarista!

Kisan tulokset Metrixissä.

 

TIEDOKSI

Tulevana viikonloppuna 22-23.7 Riutta DGP on SULJETTU alueella järjestettävien jousiammuntakilpailujen takia. Pelaaminen radalla kyseisenä ajankohtana on ehdottomasti kielletty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.