Väyläsponsoreiden parikisa

RFG järjesti väyläsponsoreille parikisan 15.6.2017

Kutsuimme kaikki Riutta DiscGolfParkin väyläsponsorit parikisaan kiitokseksi 2016 toteutetun porrashankkeen taloudellisen tukemisen johdosta. Harmillisesti saimme vain viiden yrityksen edustuksen paikalla. Paikalle saapui Riihisoftin, Riihimäen Öljypoltinhuollon, Prisma Riihimäen, JH-Soundin ja DatIT:n lähettämät parit. Pienestä osanotosta huolimatta saatiin kuitenkin hyvä kilpailu aikaiseksi. Pelimuotona oli rentoakin rennompi best shot ja kilpailussa pelattiin yksi kierros Riuttan vakio leiskaa.

Kilpailun kolmanneksi sijoittui Riihisoft tuloksella 58 (+1). Toiseksi sijoittui Riihimäen Öljypoltinhuolto tuloksella 54 (-3). Voiton nappasi JH-Sound komealla tuloksella 50 (-7). Onnittelut voittajille!

Parikisan tulokset

 

Muita maininnan arvoisia huomioita kilpailusta:

Riihimäen Öljypoltinhuollon Ville Lindén heitti väylällä 1 avauksen skipin kautta kippoon. Onnittelut holarista!
DataIT:n kaverit olivat molemmat ensikertalaisia lajin parissa. He saivatkin kiekot paikan päältä lainaan ja seuran puheenjohtajan ja sihteerin mukaan kierrokselle oppaiksi ja opastamaan lajin saloihin. Siinä nähtiin jo yhden kierroksen aikana kuinka heitto kehittyi ja taisi siinä frisbeekärpänenkin purasta! Toivottavasti herroja nähdään jatkossa lajin parissa.

Kilpailun jälkeen paisteltiin yhdessä makkaraa, nautittiin virvokkeita ja suoritettiin palkintojen jako. Samalla lupailimme, että otetaan ensi kesänä uusiksi. Toivottavasti silloin saamme hieman enemmän yrityksiä mukaan kilpailuun.

Mukavaa kesää meidän hienoille sponsoreille!

Ohessa vielä hieman kuvia tapahtumasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.