Tulokset: Prisma Riihimäki viikkokisat 18.6.

Päivä oli ollut pilvinen Prisma Riihimäki-viikkokisoihin saakka, mutta kisojen aikana aurinko alkoi paistaa niin, että hiki oli jo lähellä. Reipas tuuli piti huolen ihmisten jäähdytyksestä ja joissain tapauksissa kiekkojen muista kuin tilatuista lentoradoista.

Kilpailuun osallistui 18 miestä ja 5 naista. Miesten voiton vei Sauli Hokkanen tuloksella 50 (-7). Naisissa oli tasaista, voitto piti ratkaista sudarilla. Sudari heitettiin perinteisesti aloittaen väylältä 14. Tämä väylä riitti ratkaisemaan voiton Nina Taroselle pirkolla, Saija Anttilan jäädessä toiseksi. Molempien tulos oli 76 (+19). Tasoitetun voitti Ossi Kataja alle ”pisteen” erolla Marko Teivaiseen.

Tulokset

Viikkokisoissa on nyt parin viikon tauko. Juhannusta vietämme kukin oman maun mukaan ja toivottavasti monilla on kiekot mukana heitettiin niitä sitten koriin tai järveen. 2.7. on puolestaan vuorossa LadyTourin osakilpailu, johon toivotaan runsaasti naisia ja tyttöjä mukaan. Palkintoja piisaa varmasti kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.