Tulokset: Prisma Riihimäki -viikkokisat 11.6.

Kauden toinen Prisma Riihimäki -pariviikkokisa pelattiin sateen uhan alla, ennuste lupasi kisan puoliväliin ihan reilua sadetta. Kerrankin Mr Murphy unohti tulla paikalle ja sade jäi muutamaan pisaraan muutaman väylän aikana. Avoimessa luokassa kisasi 21 paria ja sekapariluokassa kuusi paria.

Avoimen luokan voiton veivät -13 tuloksella Jarno Huusko ja Saku Poikonen. Luokan taso oli hyvä, sillä yksikään pari ei heittänyt plus-tulosta. Sekapariluokan voittivat Kim Mikael Lindroos ja Senja Kantanen tuloksella -4 sudarin jälkeen. Toiseksi jäivät isä-poika-pari Niko ja Aatu Niemi. Sekapariluokassa kilpaili myös pari, jonka heittäjien yhteenlaskettu ikä on juuri ja juuri täysi-ikäisen ihmisen ikä.

Kilpailussa pelattiin muutama maininnan arvoinen väylä. Miika Paakkola kuittasi holaripotin itselleen väylän 15 heitolla. Johannes Leino ja Arttu Lamminsivu heittivät eaglen par 4 väylällä numero 17.

Kilpailun tulokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.