Viikkokisakauden avajaiset

800px-Prisman_logo.svg

Kauden ensimmäiset Prisma Riihimäki -viikkokisat käytiin todella hienossa kelissä vapunpäivänä. Hullummin ei aloitettu tulosmielessäkään, kun Topias Korpilahti heitti yksintein uuden virallisen rataennätyksen 49 (-8) parantaen omissa nimissään ollutta ennätystä yhdellä heitolla. Petri Varonen puolestaan lopetti holaripotin kasvattamisen heti alkuunsa väylän 1 onnistumisellaan. Osallistujia oli todella hyvin paikalla, yhteensä 53, joten seuraavissa viikkokisoissa holaripotti on joka tapauksessa suurempi kuin avauskisan 50 €.

20160501_154104Riutan herruuteen jaettiin myös ensimmäiset pisteet ja Emmi ja Samuel sarjojensa ainoina osallistujina saivat hyvän etumatkan heti alkuunsa. Miesten sarjan täydet pisteet nappasi voiton myötä Topias. Miesten sarjasta voi jo nyt ennakoida kovatasoista ja tasaista, kun vain viisi parasta tulosta lasketaan kultakin osallistujalta mukaan.

Avajaiskisan tulokset

20160501_183348(0)
Kilpailun TD onnittelee miesten sarjan voittajaa Topiasta

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.