Valtakunnallinen samoajaexplo 25.-27.10.2013

EXPLO 13 oli samoajien syksyn päätapahtuma, joka kokosi toista tuhatta samoaja-ikäistä menneenä viikonloppuna Riihimäelle.

Lauantaina samoajille oli järjestetty jos jonkinmoista ohjelmaa, laskeutumista vesitornista, savusukellusta, geokätköilyä ja tietenkin myös frisbeegolffia monen muun aktiviteetin lisäksi.

123
Väylät 1-3
456
Väylät 4-5

Riihimäen Frisbeegolf ry pystytti lauantaiksi urheilupuiston maastoon tilapäisen kuusiväyläisen radan (par 18) ja peluutti sekä opasti frisbeegolffin saloihin kaikkia halukkaita. Hyvinkin suttuinen ja sateinen sää karsi tehokkaasti väkeä. Missään välissä ei päässyt ruuhkaa syntymään radalle. Muutama innokas kuitenkin sateesta ja kuraisesta kelistä huolimatta heitti useammankin kierroksen päivän aikana useimpien tyytyessä yhteen kierrokseen.

Päivän aikana halukkailta kirjattiin kierroksen tulokset ylös. Päivän parhaan tuloksen heitti Alvari Poikola. Alvari heitti hienosti tuloksen 15 (-3), sivuten samalla järjestäjien lämpimikseen heittämää rataennätystä. Nähtiimpä radalla yksi hole-in-onekin. Ketjuja tosin pääsi avauksesta kilistelemään seuran oma mies, Vesa-Matti Saariniemi. Onnittelut molemmille!

eka_pooli
Päivän ensimmäinen pooli lähdössä kierrokselle
banderolli
Sumua ja sadetta riitti koko päiväksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.