Tulokset: Seuranmestaruuskisat 2013

Seuran ensimmäiset mestaruuskisat käytiin poutaisessa säässä Riutassa. Rataa oli muokattu kisoja varten niin että 6-7. väylä oli yhdistetty sekä 12. väylä pelattiin treenikorille. Lisäksi mukana oli väliaikainen lisäväylä jossa lisämaustetta toi hazzard -alue. Muokatun radan par oli 39.

Päivän ohjelma oli pelata 2 kierrosta sekä finaalit (6 väylää) joihin pääsi 8 parasta pelaajaa sekä juniorit. Päivän aikana oli myös sivupeleinä Pisin Draivi -kilpailu (12. väylä) sekä CTP -kilpailu (1. väylä). Lopuksi vielä otettiin markkerin pituusheittokilpailu (12. väylä).

RFG_Seuranmestaruus_2013_Jukka RFG_Seuranmestaruus_2013_SimoTulokset:

Aikuiset
1. Jukka Laaksonen
2. Petri Varonen
3. Janne Koivisto

Juniorit
1. Simo Lehto
2. Juha Laine

Pisin Draivi -kilpailu
Joni Hämäläinen

CTP -kilpailu
Jukka Laaksonen

Markkerin pituusheittokilpailu
Joonas Lasanen


Kaikkien pelaajien tulokset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.