Tulokset: Intersport Riihimäki -viikkokisat 4.8.2013

Jälleen kerran viikkokisoja hemmoteltiin hienolla säällä. Osallistujia oli 24. Hienosti myös taottiin Riutta DGP:hen uusi virallinen rataennätys, Jussi Huuselan toisen kierroksen tulos oli 34 (-3). Samalta kaverilta nähtiin tänään myös pirkku väylälle 11, kun avauksesta Discmania PD lensi toisen valotolpan kohdille. Kaiken kaikkiaan Jussi oli iskussa ja otti tänään raakatuloksen voiton yhteistuloksella 70 (-4), palkinnoksi hän sai Intersport Riihimäkeen kiekkolahjakortin. Onnittelut!

Tasoitetun sarjan voiton tänään vei RFG:n Jukka-Pekka Leino tuloksella 70 (-4), palkinnoksi hän sai Intersport Riihimäkeen kiekkolahjakortin. Paljon oli uusia pelaajia mukana ja tällä kertaa tasoitetussa sarjassa pelasi 7 pelaajaa joilla oli ennestään tasoitus.

Tulokset:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.