Lisätietoja Intersport Riihimäki viikkokisoista

Viikkokisat pidetään sunnuntaisin Riutta DGP radalla. Ilmoittautuminen viimeistään klo 13.45 ja kisa alkaa klo 14.00.

Osallistumismaksu viikkokisoihin 3€ (RFG:n jäsenet 2€ jäsenkorttia näyttämällä). Varatkaa mielellään tasaraha mukaan. Kisakeskuksena toimii grillikatos, joka sijaitsee 11. ja 12. väylän välissä. Autot kannattaa jättää ylemmälle parkkipaikalle.

Viikkokisoissa pelataan 2 kierrosta ja kierrosten välissä kokoonnutaan kisakeskukseen ryhmien jakoon seuraavalle kierrokselle.

Intersport tukee viikkokisoja kiekkolahjakorteilla ja näitä on palkintoina joka viikkokisoissa raakatuloksen sekä tasoitetun voittajalle. Palkinnot jaetaan paikan päällä kisan jälkeen.

Sunnuntaina 28.7. on avajaiskisat ja palkintoina on lisäksi European Open Fundraiser kiekkoja. Tasoituksia ei luonnollisesti ole kellään avajaiskisoissa joten ensimmäinen tasotetun voittaja ratkaistaan 4.8. viikkokisoissa. Kaikilla uusilla pelaajilla tasoitus lähtee nollasta ja kehittyy siitä pelikierrosten mukaan.

Jos avajaiskisoihin saapuu paikalle nais- tai junioripelaajia, palkitaan tästä ryhmästä paras Intersport kiekkolahjakortilla.

Holaripotti lähtee myös sunnuntaina kasvamaan. Tarkoittaen sitä että jokaisen pelaajan viikkokisojen osallistumismaksusta siirtyy automaattisesti 1€ holaripottiin joka sunnuntai. Jos joku onnekas heittää holarin viikkokisojen aikana, saa hän 80% holaripotista ja 20% jää holaripottiin pohjille. Holaripotti kertyy aina aiemmista kisamaksuista ja se on valmiiksi laskettu ennen seuraavia viikkokisoja. Holarin heittäjälle maksu suoritetaan käteisenä paikan päällä, luultavasti monenmonena kolikkona. 

Tervetuloa kisailemaan ja taitotasosta riippumatta kaikki ovat tervetulleita! Hommahan ei ole mitään veren maku suussa touhua vaan rentoa peliä hyvässä seurassa ja uusiin kasvoihin tutustumista.

Nähdään Riutassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.